Workshop “Hervind de opgerichte mens in jezelf”


In samenwerking met fysiotherapeut en manueel therapeut Hiske Dusink uit Hattem  presenteer ik graag deze workshop. Het wordt een leuke dag die gericht is op hoe je meer op je gemak kunt zijn met je eigen lichaam in het leven van alledag.
We zullen aandacht besteden aan jouw specifieke vragen die je hebt en hindernissen die je ervaart met je lichaam. We zullen onderzoeken hoe je lichaam eigenlijk aanvoelt, hoeveel contact heb je er eigenlijk mee. We zullen oefeningen doen die je mee naar huis kunt nemen. We laten voorbeelden en mogelijkheden zien. We zullen relevante uitleg geven over houdingsaspecten, leven in zwaartekracht en wat je lichaam de hele dag te doen heeft om je op de been te houden. De workshop heeft geen therapeutisch karakter.
Het wordt een leuke en leerzame dag die je inzicht en handvatten geeft hoe je in je dagelijkse leven makkelijker kunt bewegen.

Heb je zelf geen interesse maar weet je iemand anders die het leuk zou vinden of er wellicht baat bij zou kunnen hebben? Voel je dan vrij om deze pagina door te sturen.Schrijf je hieronder in voor de workshop